Servicii

Ce va putem oferi

Oferite

Suport tehnic si proiectare sisteme hidraulice si pneumatice

Programul de suport tehnic si proiectare sisteme hidro-pneumatice va pune la dispozitie experienta inginerilor nostri in toatre stadiile proiectului dumneavoastra. Suportul tehnic si de proiectare consta in: analiza completa a sistemului, stabilirea celei mai eficiente scheme d.p.d.v tehnico-economic si simularea software a schemei instalatieii.

Apeland la acest serviciu beneficiati de cele mai bune solutii tehnice, personalizate pentru proiectele dumneavoastra.

Executie, montaj si punere in functiune

ANAMAR a dezvoltat metodele necesare executiei si montajului instalatiilor hidro-pneumatice precum si cele pentru punerea in functiune si reglarea acestora, utilizand cele mai performante unelte: masini de sertizat, unelte de fabricare a traseelor de teava, instrumente pentru diagnosticarea instalatiilor hidraulice la punerea in functiune. Toate instalatiile sunt livrate cu buletine de analiza ale parametrilor pentru asigurarea unei mentenante preventive eficace.

Sertizari de furtunuri hidraulice

Folosim cele mai avansate tehnologii de realizare a traseelor de transport fluide. In atelierul nostru sertizam toate tipurile de furtunuri cu diferite tipuri de insertii folosind cele mai performante echipamente.

Service si intretinere

ANAMAR ofera expertiza de intretinere pentru a obtine o durata de viata maxima din componentele hidraulice. Aparatura hidraulica tot mai complexa face ca reparatiile sa fie mai scumpe decat intretinerea preventiva. In plus, intretinerea efectuata corect minimizeaza costurile de operare.